Hvad kan vi klare for dig?

Fynbo Montage tilbyder kvalitetshåndværk

Fynbo Montage er et dynamisk firma, der står for langsigtede løsninger. Vi arbejder bæredygtigt og med klare miljøhensyn, når vi udfører opgaver – store som små. 

Vi rådgiver både før, under og efter projektet med hensyn til behandling, materialer og vedligeholdelse.

Ring til Brian på +45 26 82 97 78 og få et godt tilbud – uanset om du er privatperson, virksomhed eller en offentlig institution.

Fast samarbejdspartner for Kvik i Svendborg

Vi er en fast del af Kvik Svendborgs stærke køkkenteam, hvor vi løbende monterer kundernes nyindkøbte køkken-, bad- og garderobeelementer.

Kvik Køkken og Bad Logo

Kvik Køkken Billede

Døre og vinduer fra KPK

Vi forhandler døre og vinduer, hvor vi står inde for kvalitet og pris. 

Billede af køkkenvask i stilfuldt design

 

De centrale rum i dit hjem

Vores erfaring inden for køkken, badeværelse og garderobe, gør at vi præsenterer dig for de bedste løsninger og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris – naturligvis hver gang.

Vi står gerne for koordineringen mellem de forskellige faggrupper, både i et større eller mindre projekt. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om rækkefølgen af de enkelte opgaver.

Køkkenet - kernen i dit hjem

Dit køkken er kernen i dit hjem. Fra morgenkaffen til aftensmaden er køkkenet et rum med masser af aktivitet. Derfor skal der være tænkt over selv den mindste detalje, så køkkenet på en gang både er funktionelt og elegant.

Badeværelset - et rum for velvære

Fynbo-Montage har stor erfaring med både istandsættelse af gamle badeværelser og opsætning af nyt badeværelse. Vi kan således tilbyde vores ekspertise og vi hjælper gerne med inspiration, hvis badeværelset trænger til en større omvæltning, hvor der skal være fokus på stil, funktion og kvalitet.

Garderobe - 
organisering, plads og opbevaring til hele hjemmet

Drømmer du om en fantastisk garderobeløsning, som passer perfekt ind i dit hjem? Giver dig mere plads, på måder du end ikke havde drømt om?

Få en garderobe, som matcher lige præcis dine behov og din bolig – lavet på mål for at udnytte pladsen optimalt.