Nyt køkken og køkkenmontering

Skal du have nyt køkken?

Dit køkken/alrum er kernen i dit hjem. Fra morgenkaffen til aftensmaden er det et rum med masser af aktivitet. Derfor skal der være tænkt over selv den mindste detalje, så dit nye køkken på en gang er både funktionelt og elegant.

Drømmer du om et helt nyt køkken eller blot en renovering af det? Hos Fynbo-Montage har vi stor erfaring med både køkkenrenovering og køkkenmontering. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til dig og dit hus. Vi kommer også gerne med gode råd og vejledning omkring, hvad du med fordel bør tænke på, når du skal udskifte dit køkken.

Køkkenmontering

Vi har mange års erfaring med montering af køkken, hvilket gør at vi kan montere alle former for køkkener. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Og så måske indretningen af dit hus.

Hos Fynbo-Montage hjælper vi ikke kun med montering og renovering. Vi tilbyder også gode råd og vejledning i gennem hele processen. Helt fra udvælgelsen til gode ideer, der passer perfekt til dine behov og ønsker. 

Fynbo-Montage har til huse i Gudbjerg på Sydfyn, men vi kører gerne ud på hele Fyn. Vi har opsat køkkener og udført køkkenrenovering for både private og erhverv i blandt andet Svendborg, Odense, Nyborg, Faaborg og Ringe. Vi sender også gerne vores køkkenmontør forbi til en snak om dine ønsker til køkken, badeværelse eller andet. 

Når vi nu er i gang

Tit kan det godt betale sig at lave andre forbedringer på huset, når vi nu er i gang. Eksempelvis flytning af vægge, nye gulve og lofter, eller måske udskiftning af vinduer. Mulighederne er mange og for os er det vigtigt, at vi sammen finder frem til dit nye drømmekøkken.

montering af KVIK køkkener.

Vi stiller alle de rigtige spørgsmål, så vi er helt sikre på, at du har tænkt over alle detaljer inden du beslutter dig. Og vi kommer selvfølgelig gerne med gode ideer og fede løsningsforslag, der matcher din køkkendrøm og dine ønsker.

køkkenmontering af fynbo montage

 

Totalløsning inden for køkkenrenovering

Lad dig inspirere af vores mange års erfaring med køkkenrenovering og montering. Vi tilbyder unikke køkkenløsninger med øje for detaljerne og dine ønsker og behov. Vi klarer alt fra nedrivning til opsætning af dit nye køkken.

Vi tilbyder kun solidt og veludført håndværk - og selvfølgelig til tiden. Vi har høje kvalitetskrav til både håndværket og til materialerne, da dit nye køkken naturligvis skal holde i rigtig mange år. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du får præcist det produkt, som du drømmer om inden for de rammer, du sætter – både med fokus på design, funktion og rent prismæssigt.

Kontakt din køkkenmontør

Kontakt din dygtige køkkenmontør fra Fynbo-Montage og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan dit nye køkken skal udformes. Vi er altid klar til en uforpligtende snak om ideer og ønsker.

Vores køkkenmontør har opsat nyt køkken i både Odense, Svendborg, Ringe og Faaborg, og vi kører gerne ud på hele Fyn.

Vi kan træffes på telefon +45 26 82 97 78, og du er også meget velkommen til at sende os en mail på brian@fynbo-montage.dk, hvis du foretrækker det. Du kan også skrive til os igennem vores kontaktformular, som du finder her.

Vi vender tilbage så hurtigt som muligt – senest inden for et par dage.

Er det ikke nyt køkken, du skal have?

Da vi hos Fynbo-Montage har mange forskelligartede kompetencer, tilbyder vi mange andre ydelser inden for tømrerfaget. Skal du have monteret nyt badeværelse, indsat nye vinduer, monteret nyt gulv eller loft, opsat din nye garderobe eller måske en helt sjette tømreropgave, så tag en uforpligtende snak med os.