Montering af garderobeskabe

Drømmer du om en fantastisk garderobe?

Garderoben er et vigtigt element i dit hjem. Det er dine garderobeskabe, der får dit hjem til at se nydeligt og rydeligt ud. Derfor er det vigtigt, at din garderobe passer til både dit hjem og at den samtidig er rummelig og praktisk.

Fynbo-Montage tilbyder alt fra opmåling, idesparring og montering af din nye garderobe.

Organisering, plads og opbevaring til dit hjem

En ordentlig gennemtænk garderobe kan give dig mere plads på måder, som du end ikke havde drømt om. Vi har mange års erfaring i både tilrettelæggelse og opsætning af garderobeskabe. Dette gør også, at vi har masser af gode råd, inspiration og idéer til alle tænkelige former for garderobe.

Vi kommer gerne med vores forslag til garderobeindretning i dit hjem. Lad os tage en uforpligtende snak – du vil med garanti blive overrasket over vores kreative og pladsbesparende løsninger.

Montering af garderobeskab

For at få det optimale udbytte af dine nye garderobeskabe, er det vigtigt, at pladsen udnyttes optimalt og til fulde. Hvad enten du skal bruge en ny garderobe i entréen, badeværelser, soveværelser eller et andet sted i dit hjem.

Vi opsætter ikke blot garderobeskabe – vi skaber opbevaringsplads specielt designet til at opfylde dine behov og efter de mål, som dit hjem tilbyder.

Montering af garderobeskabe i Svendborg, Odense, Assens, Faaborg og resten af Fyn

Billede af en monteret garderobe på Fyn

 

Kontakt os angående ny garderobe

Går du i byggetanker, er du meget velkommen til at kontakt Fynbo-Montage. Så kan vi i fællesskab finde ud af hvordan din nye garderobe skal udformes. Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring.

Du træffer os på telefon +45 26 82 97 78. Du kan også sende os en mail på brian@fynbo-montage.dk eller kontakte os via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Vi har rådgivet og inspireret til nye garderober i både Svendborg, Odense, Ringe, Nyborg og flere andre steder på Fyn. Skal vi også komme ud og inspirere dig?

Er det ikke ny garderobe du skal have?

Vi tilbyder stort set alt indenfor tømrerfaget, så er det ikke en ny garderobe du søger, hjælper vi dig også gerne med nyt badeværelse, nye vinduer og døre, nyt køkken og meget mere.