Nyt badeværelse og bademiljø

Skal du have nyt badeværelse?

Dit badeværelse er et rum for afslapning og velvære. Det er et af de mest personlige rum i din bolig. Badeværelset er i stigende grad blevet et sted, hvor der er fuldt fokus på dig og dit velvære.

Derfor er det også vigtigt, når du skal have nyt badeværelse, at du vælger en leverandør, der lytter og forstår dine ønsker og dit behov. Dit nye badeværelse skal være en oase hvor du kan lade batterierne op efter en lang dag.

Vores mangeårige erfaring med opsætning af badeværelser gør, at vi udover at montere dit nye badeværelse, også kan vejlede dig grundigt og desuden komme med inspiration til valg af bademiljø, funktionel indretning og nytænkning – altsammen så det passer til netop dig.

Øg værdien af din bolig med et nyt bademiljø

Udover at et nyt badeværelse gør din bolig mere attraktiv, så øger det som oftest boligens værdi samtidigt med, at du spare både energi og ressourcer. Et nyt badeværelse vil nemlig ofte sænke vandforbruget for boligen væsentligt.

Renovering af badeværelse

Synes du ikke, at tiden eller pengene ikke er til et helt nyt badeværelse, så er det måske en istandsættelse af dit eksisterende du skal vælge.

Fynbo-Montage har stor erfaring med både renovering af gamle badeværelser og opsætning af nye badeværelser. Vi kan således tilbyde vores ekspertise og vi hjælper gerne med inspiration, hvis badeværelset trænger til en større omvæltning. Og som atid med skarpt fokus på stil, funktion og kvalitet.

renovering af badeværelse

Mange vælger at udskifte gamle badeværelsesskabe med nye og større skabe. Og måske endda lidt flere end tidligere. Der er mange fordele ved at renovere sit gamle badeværelse. Rummet får et mere moderne look, og det bliver ofte mere funktionelt og lettere at rengøre.

nyt badeværelse fra Fynbo Montage

 

Samarbejdspartnere

Vi opsætter nyt badeværelse eller udfører badeværelsesrenovering for både private og erhverv. Fra tid til anden, benytter vi samarbejdspartnere på vores badeværelsesprojekter. Når det sker, benytter vi kun pålidelige og troværdige partnere, der har de samme værdier som os. Vi samarbejder ofte med VVS-installatører, murere og elektrikere omkring renovering af badeværelser.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vil du høre mere om, hvad Fynbo-Montage kan gøre for dig? Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov.

Vi kan træffes på telefon +45 26 82 97 78, og du er også meget velkommen til at sende os en mail på brian@fynbo-montage.dk, hvis du foretrækker det. Du kan også skrive til os igennem vores kontaktformular, som du finder her.

Vi opsætter bademiljøer og nye badeværelser på hele Fyn og i de større byer som Svendborg, Odense, Ringe og Faaborg.

Brug for sparring omkring andre opgaver?

Fynbo-Montage har mange andre kompetencer end opsætning af nyt badeværelse. Har du brug for sparring omkring andre projekter –eksempelvis nyt køkken, opsætning af nye lofter og gulve, montering af garderobe eller andre tømreropgaver, så tag gerne en snak med os. Vi står klar til at hjælpe dig videre med dine boligdrømme.